Informare

Portofoliu: euroatlantic.md

Institutul Euro-Atlantic pentru Consolidarea Rezilienței (IEACR) este o organizație non-profit dedicată consolidării rezilienței în fața unui spectru larg de amenințări și riscuri la adresa securității, cunoscute și sub denumirea de amenințări hibride. Scopul nostru este de a oferi propuneri inovatoare pentru dezvoltarea capacităților de anticipare, prevenire, reacție și răspuns la riscurile și amenințările identificate. Institutul IEACR are o vastă expertiză în domeniile securității, apărării, diplomației, energeticii, economiei, spațiului informațional și cibernetic și deține know-how-ul necesar pentru cercetarea interdisciplinară și pentru a deveni o organizație de top în domeniul rezilienței.

euroatlantic.md
euroatlantic.md

Scopul și obiectivele proiectului nostru au fost următoarele:

Crearea unui site atractiv și informativ care să servească drept instrument de prezentare și informare pentru oameni despre Institutul Euro-Atlantic pentru Consolidarea Rezilienței (IEACR).

Furnizarea unei platforme accesibile pentru ca utilizatorii să poată lua contact cu organizația și să obțină informații relevante.

Optimizarea site-ului pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută și eficientă.

Implementarea unui sistem de administrare care să permită organizației să actualizeze conținutul și să gestioneze site-ul în mod autonom.

Rezultatul proiectului nostru este un site bine optimizat, cu un design atrăgător și funcționalități avansate. Utilizatorii pot accesa cu ușurință informațiile despre Institutul Euro-Atlantic pentru Consolidarea Rezilienței, pot afla despre activitățile și obiectivele organizației și pot găsi modalități de a lua contact. Sistemul de administrare permite organizației să actualizeze conținutul site-ului în timp real și să își gestioneze eficient prezența online.

euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md euroatlantic.md
Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?