E-Commerce

Portofoliu: 24mag.md

Unul dintre cele mai mari magazine online din Moldova cu peste 50.000+ de articole în stoc. Design personalizat ╚Öi sistem CPM dezvoltat de la zero. Site-ul este adaptat pentru toate dispozitivele, cu protectie maxima. Astfel de site-uri sunt potrivite pentru companii mari ╚Öi pentru afaceri medii.

24mag.md
24mag.md

Scopul și obiectivele proiectului:
Obiectivul principal al proiectului a fost de a dezvolta un magazin online eficient ╚Öi atr─âg─âtor, care s─â ofere clien╚Ťilor o experien╚Ť─â de cump─âr─âturi convenabil─â ╚Öi pl─âcut─â. Am urm─ârit crearea unei platforme sigure, u╚Öor de utilizat ╚Öi intuitiv─â, care s─â permit─â vizitatorilor s─â navigheze rapid prin categorii ╚Öi s─â g─âseasc─â produsele dorite cu u╚Öurin╚Ť─â. În plus, ne-am concentrat pe optimizarea performan╚Ťei site-ului ╚Öi pe integrarea unor func╚Ťionalit─â╚Ťi avansate, cum ar fi sistemul de c─âutare avansat─â ╚Öi op╚Ťiunile de filtrare a produselor, pentru a asigura o experien╚Ť─â de cump─âr─âturi fluid─â ╚Öi eficient─â.

Rezultat:
24mag.md este acum un magazin online de referin╚Ť─â, care se remarc─â prin designul s─âu elegant ╚Öi func╚Ťionalitatea avansat─â. Cu ajutorul echipei noastre de exper╚Ťi, am dezvoltat o platform─â care ofer─â o navigare intuitiv─â ╚Öi informa╚Ťii clare despre fiecare articol. Proces de comand─â simplificat au contribuit la cre╚Öterea încrederii ╚Öi satisfac╚Ťiei clien╚Ťilor. Rezultatul final este un magazin online care î╚Öi îndepline╚Öte obiectivele ╚Öi dep─â╚Öe╚Öte a╚Ötept─ârile, sporind succesul ╚Öi vizibilitatea brandului 24mag.md pe pia╚Ťa digital─â.

Indiferent de produsul sau serviciul pe care îl oferi╚Ťi, echipa noastr─â de la Artweb este aici pentru a v─â ajuta s─â v─â transforma╚Ťi viziunea în realitate. Contacta╚Ťi-ne ast─âzi ╚Öi discut─âm despre cum putem dezvolta un site web personalizat ╚Öi performant pentru afacerea dumneavoastr─â.

24mag.md 24mag.md 24mag.md 24mag.md 24mag.md 24mag.md 24mag.md
Contacte

Contacteaz─â-ne

Loca╚Ťie

Au aparut intrebari?