Landing

Portofoliu: 24mag.md Landing

Am dezvoltat un landing page atragator si functional pentru 24mag.md, un magazin online specializat in vanzarea de mobila si saltele si altele. Cu o colectie variata de produse de inalta calitate, 24mag.md ofera o experienta de cumparaturi online convenabila si placuta datorita unui site modern.

24mag.md Landing
24mag.md Landing

Scopul și obiectivele proiectului:
Crearea unui design modern și atractiv pentru landing page, reflectând brandul și oferta de produse a 24mag.md.
Optimizarea experienței utilizatorilor pentru a facilita navigarea și căutarea produselor dorite.
Promovarea colecției variate de mobila și saltele prin imagini de calitate și descrieri detaliate.
Integrarea unei funcționalități de filtrare și sortare pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid produsele dorite.
Implementarea unei interfețe responsive, adaptată pentru accesul de pe diverse dispozitive.


Rezultat:
Cu ajutorul serviciilor noastre, 24mag.md a obținut un landing page elegant și intuitiv, care atrage vizitatorii și îi motivează să exploreze oferta de mobila și saltele. Experiența de cumpărături a fost îmbunătățită prin navigarea ușoară și funcționalitățile de filtrare și sortare, permițând utilizatorilor să găsească rapid produsele dorite. 24mag.md continuă să se bucure de succes pe piața online, oferind clienților produse de înaltă calitate și o experiență de cumpărături online plăcută.


Noi am realizat un landing page unic și eficient pentru 24mag.md. Suntem mândri să fim partenerii lor în dezvoltarea unei prezențe online puternice și a unei experiențe de cumpărături remarcabile.


Dacă doriți să dezvoltati afacerea dvs, suntem aici pentru dumneavoastră. Oferim o gamă completă de servicii web personalizate, inclusiv design web, dezvoltare de aplicații, optimizare SEO, promovare online și multe altele.


Încredințându-ne proiectul dumneavoastră, veți beneficia de creativitatea noastră excepțională, de abilitățile noastre tehnice și de angajamentul nostru de a vă oferi un produs final de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a începe împreună construirea unei prezențe online de succes.


Artweb - Partenerul dumneavoastră de încredere în dezvoltarea web!

24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing 24mag.md Landing
Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?