Landing

Portofoliu: transde.com

TransDe.com este un site specializat in furnizarea de servicii de transport colete rapid si sigur. In cadrul acestui proiect, am dezvoltat un landing page eficient, care prezinta informatii relevante si convingatoare despre serviciile de transport oferite de TransDe.com.

transde.com
transde.com

Scopul și obiectivele proiectului:
Obiectivul principal al proiectului TransDe.com a fost de a crea un landing page atragator si informativ, care sa genereze interes si incredere in serviciile oferite de TransDe.com.
Am avut urmatoarele obiective specifice:

Prezentarea serviciilor de transport colete: Am dorit sa oferim vizitatorilor o intelegere clara a gamelor de servicii de transport disponibile prin TransDe.com. Am evidențiat avantajele principale, cum ar fi rapiditatea, siguranta si acoperirea nationala/internationala a retelei de transport.

Construirea increderii: Am creat un design atractiv si profesional, care sa transmita incredere si seriozitate. Am inclus informatii relevante despre experienta si expertiza TransDe.com in domeniul transportului coletelor.

Conversie eficienta: Am dezvoltat un design optimizat pentru conversie, care incurajeaza vizitatorii sa ia masuri, cum ar fi solicitarea de oferte sau efectuarea unei comenzi. Am creat formulare de contact simplificate si am furnizat informatii de contact clare pentru a facilita interactiunea cu potentialii clienti.


Rezultat:
Prin intermediul proiectului TransDe.com, am obtinut urmatoarele rezultate:

Atractivitate si angajament crescut: Landing page-ul dezvoltat de noi a captat atentia vizitatorilor si i-a incurajat sa exploreze mai departe serviciile oferite. Designul atractiv, informatiile relevante si usurinta in utilizare au condus la o experienta placuta pentru utilizatori.

Cresterea conversiilor: Prin optimizarea designului si a structurii de conversie, am reusit sa stimulam interactiunea vizitatorilor si sa generam un numar crescut de cereri de oferte si comenzi. Landing page-ul a devenit un instrument eficient de generare de lead-uri si de crestere a afacerii.

Rezultate SEO remarcabile: Am optimizat continutul si structura landing page-ului pentru motoarele de cautare, ceea ce a condus la clasari ridicate in rezultatele de cautare. TransDe.com s-a pozitionat in primele 10 rezultate pentru termeni relevanți, sporind vizibilitatea si atragand un trafic calificat.

Oferim profesionale de dezvoltare web, design si optimizare SEO pentru a va ajuta sa obtineti rezultate similare pentru afacerea dvs. Contactati-ne acum!

transde.com transde.com transde.com transde.com transde.com transde.com transde.com
Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?