Serviciu

Dezvoltarea și crearea cărții de brand pentru compania dumneavoastră.

Dezvoltarea și crearea cărții de brand pentru compania dumneavoastră.

Dezvoltam si elaboram brand book-uri in Chisinau, Moldova.

 

Ce inseamna brand book?

 

Un brand book, cunoscut și sub denumirea de manual de identitate vizuală, este un document strategic și detaliat care definește toate elementele vizuale și de comunicare ale unui brand. Acesta conține ghiduri și reguli clare referitoare la utilizarea logo-ului, culorilor, tipografiilor, imagistica, tonului de comunicare și alte elemente distinctive care contribuie la identitatea vizuală și coerența brandului. Brand book-ul are rolul de a asigura consistența și recunoașterea brandului în toate comunicările și materialele de marketing, oferind o direcție clară și unificată pentru utilizarea și promovarea brandului în mod eficien.


brand book

 

De ce să alegeți serviciile noastre de dezvoltare și creare a cărții de brand - brand book:

 

✔️ Expertiza de top: Echipa noastră de specialiști în branding are o vastă experiență în dezvoltarea și crearea cărții de brand - brand book. Transpunem în pagini valorile, personalitatea și mesajul dvs. unic, astfel încât să vă diferențiați în piață.

 

✔️ Design atractiv: Ne preocupă ca brandul dvs. să iasă în evidență și să se remarce prin design-ul cărții de brand. Echipa noastră talentată de designeri creează elemente vizuale captivante și pline de personalitate, care vor transmite în mod eficient identitatea dvs. de brand.

 

✔️ Documentație cuprinzătoare: Cărțea de brand - brand book creată de noi vă oferă o documentație cuprinzătoare cu reguli și ghiduri clare privind utilizarea logo-ului, culorilor, tipografiilor și alte elemente distinctive ale brandului dvs. Aceasta va asigură coerența și consistența brandului în toate comunicările și materialele de marketing.

 

Alegeți serviciile noastre de dezvoltare și creare a cărții de brand - brand book și transformați-vă brandul într-o poveste de succes! 🚀
 

Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?