Serviciu

Creare și promovare profil Google My Business. Postări, recenzii și fotografii.

Creare și promovare profil Google My Business. Postări, recenzii și fotografii.

Vă prezentăm serviciile noastre de creare și promovare a profilului Google My Business! 

 

Ce este Google My Business? 

 

Google My Business este o platformă esențială pentru orice afacere locală. Prin intermediul ei, puteți gestiona informațiile afișate despre afacerea dvs. în rezultatele de căutare Google și pe Google Maps. De asemenea, vă permite să interacționați direct cu clienții și să adăugați postări, recenzii și fotografii relevante.

 

google my business

 

De ce este important să aveți un profil Google My Business? 

 

✔️ Vizibilitate crescută: Prin crearea și optimizarea unui profil Google My Business, veți fi mai ușor de găsit în rezultatele căutării locale. Astfel, veți obține o expunere mai mare în fața potențialilor clienți care caută produse sau servicii similare cu ale dvs.

 

✔️ Informații actualizate și precise: Oferind informații exacte și actualizate despre afacerea dvs., cum ar fi adresa, numărul de telefon și orele de funcționare, veți inspira încredere și veți facilita interacțiunea clienților cu dvs.

 

✔️ Interacțiune directă: Prin intermediul profilului Google My Business, puteți primi recenzii și întrebări de la clienți, postari  actualizate, oferte speciale, și fotografii relevante. Aceste interacțiuni vă vor permite să vă angajați cu clienții într-un mod direct și personal.

 

In ce consta crearea și promovarea profilului dvs. Google My Business? 

 

Echipa noastră de specialiști în marketing digital va un profil Google My Business complet și optimizat pentru a vă asigura că afacerea dvs. este prezentată în cel mai bun mod posibil. De asemenea, vom gestiona postările, recenziile și fotografii pentru a vă menține profilul actualizat și atrăgător pentru clienți.

 

În plus, vom utiliza strategii de optimizare a profilului și de promovare locală pentru a vă asigura că afacerea dvs. este afișată în primele rezultate de căutare pentru cuvinte cheie relevante. Astfel, veți beneficia de un avantaj competitiv și veți atrage mai mulți clienți interesați.


Creare și configurare de profil Google My Business cu informații complete despre compania dvs.
 

Optimizarea profilului pentru o vizibilitate mai bună în rezultatele căutării
 

Gestionarea evaluărilor și a feedback-ului clienților
 

Dezvoltarea și implementarea unei strategii de promovare în poziții de top în rezultatele căutării
 

Monitorizarea și analiza eficacității profilului, în scopul îmbunătățirii continue a rezultatelor

 

Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de creare și promovare a profilului dvs. Google My Business! Suntem aici să vă ajutăm să vă consolidați prezența online și să vă conectați cu publicul dvs. local! 

 

Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?