CRM

Portofoliu: vivre-contractors.co.uk

Vivre-Contractors.co.uk este un site dedicat furnizării de servicii de construcție profesionale în Marea Britanie. Am elaborat CRM personalizat pentru compania dată.

vivre-contractors.co.uk
vivre-contractors.co.uk

Scopul și obiectivele proiectului:

Scopul principal al proiectului Vivre-Contractors.co.uk a fost de a dezvoltă un sistem CRM flexibil și personalizat, care să satisfacă nevoile specifice. Obiectivele noastre specifice au inclus:

Centralizarea și organizarea informațiilor: Am creat un sistem care să permită înregistrarea și stocarea tuturor datelor relevante pentru proiecte într-un singur loc, reducând timpul și efortul necesar pentru a caută și gestiona documentele și comunicarea legată de proiecte.

Înregistrarea și monitorizarea timesheet-urilor: Am implementat funcționalități pentru înregistrarea și gestionarea timesheet-urilor, permițând utilizatorilor să urmărească numărul de ore lucrate pe fiecare proiect, să genereze rapoarte precise și să eficientizeze procesele de facturare și plata.


Rezultat:

Am obținut următoarele rezultate:

Eficientă sporită a administrării proiectelor: Sistemul CRM dezvoltat de noi a contribuit la o administrare mai eficientă a proiectelor, prin centralizarea informațiilor și automatizarea proceselor. Acest lucru a condus la economii de timp și resurse, permițând utilizatorilor să se concentreze mai mult pe activitățile-cheie și să obțînă rezultate mai bune.

Monitorizare și raportare precisă: Funcționalitățile de înregistrare a timesheet-urilor și generare a rapoartelor au oferit utilizatorilor o vizibilitate clară asupra numărului de ore lucrate, a stadiului proiectelor și a performanței echipei. Această a facilitat luarea deciziilor informate și îmbunătățirea planificării resurselor.

Suntem mândri de rezultatele obținute și suntem pregătiți să oferim serviciile noastre profesionale în dezvoltarea de soluții CRM personalizate altor companii și persoanelor interesate. Contactați-ne astăzi pentru a află cum va putem ajută să va eficientizati administrarea proiectelor și să obțineți rezultate de succes.

vivre-contractors.co.uk vivre-contractors.co.uk vivre-contractors.co.uk vivre-contractors.co.uk vivre-contractors.co.uk vivre-contractors.co.uk
Contacte

Contactează-ne

Facebook ArtWeb

Locație

Au aparut intrebari?